Lego pirates of the caribbean - Wii

LEGO Pirates of the Caribbean zal de eerste LEGO-game worden van de zeer succesvolle 'Pirates of the Caribbean' film-franchise. De game belooft de spannende actie van de films te vertolken in LEGO-vorm en zal maar liefst 70 speelbare personages en 20 levels bevatten.

Meer details

Gebruikt

€ 12.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

LEGO Pirates of the Caribbean zal de eerste LEGO-game worden van de zeer succesvolle 'Pirates of the Caribbean' film-franchise. De game belooft de spannende actie van de films te vertolken in LEGO-vorm en zal maar liefst 70 speelbare personages en 20 levels bevatten. Door middel van een twee-speler co-op modus is het daarnaast ook nog eens mogelijk om de avonturen van Jack Sparrow samen met iemand anders te beleven.

# Verken bekende locaties uit de vier films, die gevuld zijn met interactieve LEGO objecten.
# In het Caribische LEGO gebied schuilen er vele gevaren! Intense zwaardgevechten maken maken van de LEGO personages echte piraten.
# Scènes uit de Pirates of the Caribbean films zijn opnieuw tot leven gebracht in een typische LEGO stijl met LEGO figuren en de typische LEGO humor.
# Spelers kunnen ten alle tijden samen spelen of het spel verlaten middels het drop-in/drop-out principe.
# Door het verzamelen van verschillende personages in de game kunnen spelers toegang krijgen tot gebieden die voorheen niet beschikbaar waren

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out