Familie spellen avond - Wii

Spelers strijden in deze game met elkaar en tegen elkaar voor de hoogste score en kunnen daarnaast allerlei items bij elkaar sprokkelen. De Party Mode laat jezelf het aantal games, het aantal spelers en het tijdslimiet instellen. Verzamel de hele familie bij elkaar en zet de hapjes en drankjes maar vast klaar: Het is tijd voor een Family Game Night!

Meer details

Gebruikt

€ 7.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie
Hasbro Familie spellen avond brengt de klassieke gezelschapsspellen naar het digitale scherm dankzij een samenwerking tussen Hasbro en EA. De virtuele bordspellen die hun opwachting maken in de game, zijn: Vier op een Rij, Boggle, Yahtzee, Zeeslag, Mens erger je niet! en Mens erger je niet! schuivers. Of speel de klassieke games op een volledig nieuwe manier in de Vier-Op-Een-Rij Power Chips, Boggle Portal Cubes, Reverse Yahtzee en Zeeslag Barrage! Je bent snel aan de slag met de Hasbro Family Game Night. Je bouwt snel een op maat gemaakt party game door je favoriete games, de speelduur en het aantal spelers aan te duiden.


- Richt de virtuele speelkamer in met trofeeën en accessoires die je wint.
- Bevat 6 complete spellen: Vier op 'n Rij, Zeeslag, Yahtzee, Boggle, Mens erger je niet! en Mens erger je niet! schuivers.
- Speel de verschillende mini-games tijdens een feestje.
- Multiplayer 1-4 spelers.

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out