Disney universe - Wii

Disney Universe is een waanzinnig avontuur vol non-stop actie, waarin voor de eerste keer verschillende Disney-werelden en -personages gecombineerd worden. Trek legendarische kostuums aan en stort je op uitdagingen in legendarische Disney-werelden.

Meer details

Gebruikt

€ 4.95

✓ Op voorraad. Levering binnen 1-2 werkdagen.

- +

 
Meer informatie

Disney Universe is een waanzinnig avontuur vol non-stop actie, waarin voor de eerste keer verschillende Disney-werelden en -personages gecombineerd worden. Trek legendarische kostuums aan en stort je op uitdagingen in legendarische Disney-werelden. Versla vijanden, verzamel munten en powerups, speel nieuwe kostuums vrij en ga samen met je vrienden vechtend op verkenning in een combinatie van werelden, geïnspireerd door verschillende Disney- en Pixar-films.

Verkleedpartij

In Disney Universe krijgen spelers non-stop actie voorgeschoteld in een mix van werelden die geïnspireerd zijn door Disney animatie- en live action films. Spelers kunnen zich verkleden als iconische Disney en Disney Pixar personages en gaan op avontuur als hun held. Daarbij moeten krachtige vijanden worden verslagen en moeilijke puzzels opgelost worden om het universum te redden. Spelers kunnen uit meer dan 40 verschillende klassieke en hedendaagse kostuums kiezen zoals Alice (Alice in Wonderland), het groene eenogige monster Mike Wazowski (Monsters, Inc.), TRON (TRON: Legacy) en Stitch (Lilo & Stitch). Er zijn in totaal zes werelden die geïnspireerd zijn op verschillende Disney en Disney Pixar films. In elke wereld moeten spelers missies en opdrachten volbrengen welke in lijn zijn met de verhaallijnen uit de films.

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out