Disney Epic mickey - Wii

Oswald the Rabbit, de allereerste cartooncreatie van Walt Disney, is jaloers op het succes van Mickey en roept de hulp in van allerlei andere vergeten Disney-figuren. Samen vervuilen ze vervolgens het hele Disney-universum, waardoor alle kleuren donkerder worden, uitlopen en vervagen.

Meer details

Gebruikt

€ 6.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

Disney Epic Mickey is het Disney-project van Warren Spector. De hoofdrol in deze game wordt vertolkt door niemand minder dan Mickey Mouse, die tegenover de grote boosdoener Oswald the Rabbit komt te staan. Oswald the Rabbit, de allereerste cartooncreatie van Walt Disney, is jaloers op het succes van Mickey en roept de hulp in van allerlei andere vergeten Disney-figuren. Samen vervuilen ze vervolgens het hele Disney-universum, waardoor alle kleuren donkerder worden, uitlopen en vervagen.

Het is aan Mickey om de held uit te hangen en de wereld te herstellen tot de oude, mooie staat. Hierbij komt de magische kwast van Mickey goed van pas, want hij (en dus ook jij) moet zich daarmee door de levels heen schilderen in deze platform game. Zo kan hij bijvoorbeeld een ontbrekend stuk brug verven om erover heen te lopen of met een verdunner de kleur van een muur lichter maken om er dwars doorheen te rennen. Mickey kan ook verf wegvegen om sommige obstakels weg te vagen.

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out