Wii music - Wii

Ga met vrienden en familie in de schijnwerpers staan en laat je creativiteit de vrije loop in Wii Music! Zelfs als je in je leven nog nooit één muzieknoot gespeeld hebt, kan Wii Music je helpen om de muzikant in je naar boven te halen.

Meer details

Gebruikt

€ 4.95

✓ Op voorraad. Levering binnen 1-2 werkdagen.

- +

 
Meer informatie
Ga met vrienden en familie in de schijnwerpers staan en laat je creativiteit de vrije loop in Wii Music! Zelfs als je in je leven nog nooit één muzieknoot gespeeld hebt, kan Wii Music je helpen om de muzikant in je naar boven te halen. Jij en maximaal drie vrienden kunnen samen het podium beklimmen en de schijnwerpers delen terwijl jullie je eigen, prachtige muziek ten gehore brengen.

Meer dan 60 verschillende instrumenten!


In Wii Music kun je meer dan 60 instrumenten bespelen, allemaal met de Wii-afstandsbediening en Nunchuck. Wat voor instrument je ook kiest - van doedelzak tot banjo, een drumstel tot dubbele basgitaar - je hoeft alleen maar bewegingen te maken met de Wii-afstandsbediening en Nunchuck om te spelen. Als je gitaar speelt, hoef je alleen maar te bewegen alsof je gitaaraanslagen op 6 snaren maakt: beweeg sneller om harder te spelen en druk op de knoppen om je speelstijl aan te passen. Met de fluit hou je de Wii-afstandsbediening vast zoals je dit instrument in het echt ook vast zou houden en druk je op de 1- en 2-knop terwijl je de controller op en neer beweegt om het geluid te veranderen.

Improviseer er op los in Wii Music


Er zijn verschillende manieren om muziek te maken in Wii Music. Je kiest je instrument en speelt mee met meer dan 50 muziekstukken, van klassieke thema's tot enorme pop hits, of je gaat lekker met je vrienden zitten jammen. In de Jam-spelstand kun je kiezen of je wilt improviseren in de repetitieruimten en greep op het door jou gekozen instrument krijgen voordat je het podium opgaat. Met Quick Jam krijg je een willekeurig instrument in je handen en wordt er een muziekstuk voor je gekozen, terwijl je met Custom Jam alles kunt aanpassen: het te spelen nummer, het instrument en hoeveel bandleden er meespelen.

Ga op muziekles, speel en dirigeer!


Om je te helpen de juiste toon te raken met de instrumenten van Wii Music, biedt het spel een reeks muzieklessen waarin je kunt leren improviseren in 11 verschillende muziekgenres als jazz en reggae en spelonderdelen als Pitch Perfect leren je op een leuke manier meer over de basis van muziektheorie. Daar komt nog eens bij dat je met de Wii-afstandsbediening een heel orkest kunt dirigeren of los kunt gaan op een virtueel drumstel, waarmee gebruik wordt gemaakt van het Wii Balance Board. Wii Music zorgt dat er voor ieders muzieksmaak wel iets bij zit!

Deel je concertvideo's in Wii Music met de rest van de wereld


Met Wii Music kun je je eigen muziektonen ten gehore brengen aan publiek over de hele wereld. Je uitvoeringen worden opgenomen terwijl je speelt en je kunt deze concertvideo's naar andere Wii-eigenaren sturen met WiiConnect24. Sommige groepen brengen echter liever wat meer tijd door in de studio. Met Wii Music kunnen jij en je vrienden verschillende arrangementen van bestaande nummers maken. Je kunt een nieuw instrument oppikken en een muziekstuk op een nieuwe manier uitvoeren en de uitvoering in je concertvideo bewerken. Je vrienden kunnen hetzelfde doen en hun composities aan jouw concert toevoegen, waardoor Wii Music in groepsverband nog leuker wordt!


    • Pak meer dan 60 verschillende muziekinstrumenten op en bespeel ze door intuïtieve bewegingen te maken met de Wii-afstandsbediening en Nunchuck. Neem je optredens op en laat ze aan vrienden zien via WiiConnect24.

    • Speel met vrienden en familie en breng nieuwe uitvoeringen ten gehore van meer dan 50 muziekstukken, waaronder zich zowel klassieke thema's als pop hits bevinden.

  • Kom meer te weten over muziektheorie met leuke spelonderdelen waarin je gehoor getraind wordt.

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out