Just dance 2014 - Wii

De party-expert is terug! Heb jij altijd al de dansjes uit de videoclips willen leren? Met het nieuwste deel uit de succesvolle Just Dance-franchise dans jij de choreo’s van meer dan 40 coole hits. Just Dance 2014 laat je nog meer dansen dan ooit tevoren en wordt wederom de ultieme dans rendez-vous van het jaar.

Meer details

Gebruikt

€ 12.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

De coolste hits & dansmoves

Dans zoals nooit tevoren met Just Dance 2014! Beleef een feest met je vrienden op een manier waar alleen Just Dance voor kan zorgen dankzij de nieuwe modi. In de nieuwe On Stage modus sta jij in de spotlight met twee achtergrond dansers, met de World Dance Floor modus dans je met spelers van over de hele wereld en in de vernieuwde Just Sweat modus krijg je een work-out op maat! Breng het feest naar jouw thuis met de ultieme party expert Just Dance 2014!  De partygame heeft ook dit jaar weer te gekke nummers. Krijg je vrienden en familie de dansvloer op met Pitbull ft. Christina Aguilera's Feel This Moment , Psy's Gentleman of One Direction's Kiss You . Of ga samen terug in de tijd met klassiekers zoals Gloria Gaynor's I Will Survive .

World Dance Floor

Just Dance met iedereen! Dans samen met Just Dancers van over de hele wereld op hetzelfde moment en op dezelfde tracklist. Word lid van een virtuele danscrew of start een nieuwe, neem deel aan events of ga dansuitdagingen aan zoals Jongens tegen de meisjes of Crew tegen Crew . Hou je scores bij in wereldwijde ranglijsten, bekijk grappige statistieken en blijf op de hoogte van wat er zich in de community afspeelt.

On-Stage Choreo & Persoonlijke Sweat Modus

Sta in de spotlight dankzij de nieuwe On-Stage Choreo modus. Dans en/of acteer zoals je ook zou doen als je op een echt podium staat! Samen met twee achtergrond dansers steel jij de show met je dans en als je wil zelfs met je zang. Laat jouw talenten zien of doe lekker gek met vrienden. In de Persoonlijke Sweat Modus is het verbranden van calorieën nog nooit zo leuk geweest! Met de Just Sweat modus pas je jouw workouts aan op je wensen met een playlists van je favoriete nummers. De Just Sweat modus houdt bij hoeveel calorieën je al hebt verbrand in alle gameplay modi!

- Verbeterde Shop: Mis nooit meer een nieuw nummer of game update! Wanneer je nu een nummer kiest zie je meteen welke andere choreo's er beschikbaar zijn in de DLC shop.
- Meer choreo's per nummer: Iedereen houdt van afwisseling! Ontdek verschillende dansjes in alle verschillende modi zoals Just Sweat, Extreme, Battle en Mash-up. 

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out