We Love Golf! - Wii

In We Love Golf! verandert je Wii-afstandsbediening in een virtuele set golfclubs. Met de Wii-afstandsbediening kies je de club die je wilt gebruiken, mik je in de juiste richting om vervolgens te gaan slaan.

Meer details

Gebruikt

€ 4.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie
In We Love Golf! verandert je Wii-afstandsbediening in een virtuele set golfclubs. Met de Wii-afstandsbediening kies je de club die je wilt gebruiken, mik je in de juiste richting om vervolgens te gaan slaan. Het slaan doe je uiteraard door je Wii-afstandsbediening te bewegen alsof het een echte golfclub is. Je kunt effect meegeven aan je bal door tijdens je slag een draaiende beweging te maken met je pols.

Voor een goede score moeten spelers de juiste golfclubs kiezen, rekening houden met de wind en met de hoogteverschillen op de green. Elke baan is weer anders en heeft zijn eigen obstakels. Om je spel op elke golfcourse te perfectioneren kun je de trainingmodus spelen. Verder bevat de game een aantal minigames en een toernooimodus. Dat toernooi kun je tegen de computer spelen, maar ook tegen maximaal drie vrienden. De verschillende speelbare personages, accessoires, kledingstukken en golfclubs zorgen bovendien voor extra variatie op de golfcourse.

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out