Animal Crossing Let's go to the city - Wii

Animal Crossing: City Folk draait volledig om het doen wat jij wil op jouw eigen tempo. Of je nu zin hebt om rustig te vissen, samen met vrienden naar vuurwerk te kijken, in de winter een sneeuwpop te bouwen, of lekker naar de grote stad te gaan om te shoppen

Meer details

Gebruikt

€ 9.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

Animal Crossing: City Folk draait volledig om het doen wat jij wil op jouw eigen tempo. Of je nu zin hebt om rustig te vissen, samen met vrienden naar vuurwerk te kijken, in de winter een sneeuwpop te bouwen, of lekker naar de grote stad te gaan om te shoppen, het kan allemaal in Animal Crossing: City Folk. Maar al lijkt het leven één grote vakantie, om het huisje waarin je woont af te kunnen betalen moet je wel af en toe klusjes opknappen en dingen voor andere bewoners doen. Die doe je door bijvoorbeeld fossielen te zoeken en fruit te plukken.

Uiteindelijk maak je vrienden, die zeer belangrijk zijn in Animal Crossing: City Folk. Vrienden maak je behalve door het opknappen van klusjes voor ze, ook door ze brieven en cadeautjes te sturen. Besluit je een bezoek aan de grote stad te brengen maar blijf je te lang weg, dan gaan de medebewoners je missen. Heb je meer behoefte aan echte vrienden in de wereld van Animal Crossing: City Folk? Dan is het mogelijk drie andere spelers via Wi-Fi uit te nodigen en samen met hen te spelen in de herbergzame wereld van Animal Crossing.

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out