Resident evil the darkside chronicles - Wii

Dit vervolg op de railshooter, Resident Evil - Umbrella Chronicles, schuift je opnieuw in de schoenen van enkele bekende gezichten uit de 'Resident Evil'-reeks. Als Claire Redfield en Leon S. Kennedy beleef je de bewuste gebeurtenissen uit Resident Evil 2 opnieuw.

Meer details

Gebruikt

€ 9.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

Resident Evil - The Darkside Chronicles

Dit vervolg op de railshooter, Resident Evil - Umbrella Chronicles, schuift je opnieuw in de schoenen van enkele bekende gezichten uit de 'Resident Evil'-reeks. Als Claire Redfield en Leon S. Kennedy beleef je de bewuste gebeurtenissen uit Resident Evil 2 opnieuw. Dwaal terug af naar het verdoemde stadje, Raccoon City en vecht hordes zombies van je af. Het is 29 september, 1998 en het T-virus heeft het stadje verzwolgen. The Darkside Chronicles neemt de speler ook mee naar onverkende oorden. De ultieme vijand is ditmaal niet de Umbrella Corporation maar enkele onbekende, donkere passages die de geschiedenis van Claire en Leon verder uitdiepen.

Schud alles van je af!

Vecht zij aan zij in de co-opmode. Fans kunnen zich te goed doen aan een gloednieuw avontuur waarin ze zombies knallen, ontwijken en opblazen. Net als Umbrella Chronicles loop je langs een vastgelegd traject dat de game voor je uitstippelt. Nieuwe features voor de reeks zijn de Evade Movements. met de Wii Remote en Nunchuk kan je vijanden ontwijken en flanken. Daarmee creëert de game een dynamischere ervaring dan de ééntonig monorail gameplay. Voorts kan je net als in House of the Dead - Overkill je wapens sterker maken in de loop van het spel. Je wapenkeuze zal bepaald worden naar gelang het parkoers dat je moet afleggen. Ook zullen de beide speelbare personages andere vaardigheden hebben.

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out