Zack & Wiki Quest for Barbaros' Treasure - Wii

Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure is een vrolijke avonturen game voor de Nintendo Wii. Zack wil heel graag de beste piraat van de wereld worden en samen met zijn maatje Wiki gaat hij op avontuur.

Meer details

Gebruikt

€ 8.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure is een vrolijke avonturen game voor de Nintendo Wii. Zack wil heel graag de beste piraat van de wereld worden en samen met zijn maatje Wiki gaat hij op avontuur.

Deze geheel nieuwe franchise werd speciaal voor de Wii bedacht en ontwikkeld door Capcom. De speler volgt de avonturen van de jonge piraat Zack en zijn trouwe metgezel, het vliegende aapje Wiki. Het dappere duo is op zoek naar het legendarische Schateiland, waar de piraat Barbaros volgens de verhalen zijn schat verstopt zou hebben. Nadat hun vliegtuig is neergestort, vinden de twee avonturiers een pratende schedel, en dit blijkt de schedel van Barbaros te zijn! Aan Zack en Wiki de taak om de vloek die op de schedel rust op te heffen en de botten van zijn lichaam te verzamelen. Als dit ze is gelukt zal Barbaros de weg naar het legendarische Schateiland onthullen, tenminste, dat heeft hij beloofd. Zal het Zack op deze manier lukken de beroemdste piraat ter wereld te worden?

Om dit avontuur tot een goed einde te brengen, moeten spelers op allerlei bijzondere manieren gebruik maken van de gevarieerde omgevingen en de voorwerpen die daarin te vinden zijn. Er zijn zeven uitgestrekte gebieden te verkennen, waaronder een bevroren tempel, een gangenstelsel in een vulkaan en het kasteel van Barbaros, elk met een keur aan unieke breinbrekers. Spelers die slim genoeg zijn kunnen ook nog eens 20 subgebieden vinden. Door de innovatieve manieren waarop de Wii-afstandsbediening gebruikt moet worden, gaat de speler helemaal op in het spel en zal hij of zij niet kunnen rusten voordat de ultieme schatkist is gevonden!

Het piraatje Zack laat zich heel eenvoudig verplaatsen: spelers kunnen simpelweg een plaats of voorwerp aanwijzen met de Wii-afstandsbediening om hem ernaartoe te laten lopen. Om voorwerpen te gebruiken moet de speler de Wii-afstandsbediening bewegen op de manier waarop je zo'n voorwerp ook in het echt zou gebruiken. De speler moet bijvoorbeeld de afstandsbediening vasthouden als een kopje om waterdruppels op te vangen, ermee heen en weer bewegen om een zaag te gebruiken of hem vasthouden als een vishengel! Er zijn meer dan 100 voorwerpen om te manipuleren en meer dan 500 om te vinden, dus zullen spelers de Wii-afstandsbediening op allerlei onverwachte manieren moeten gebruiken. Spelers kunnen het verhaal alleen proberen te voltooien, maar het is ook mogelijk om met vier spelers tegelijk op avontuur te gaan. Met de Guide Cursor kunnen drie spelers namelijk de hoofdspeler ondersteunen door voorwerpen of mogelijkheden aan te wijzen, waardoor het kraken van de puzzels een heel nieuwe en gezellige dimensie krijgt.

Naast de innovatieve omgevingspuzzels zijn er meer dan dertig vijanden om af te troeven, samen goed voor talloze uren aan even complexe als vermakelijke puzzelactie. Laat je niet door het tekenfilmachtige uiterlijk van Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure op het verkeerde been zetten, dit is een diepgravend avontuur dat bij spelers van alle leeftijden tot de verbeelding zal spreken en op hen een onvergetelijke indruk zal achterlaten!

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out