Super Paper Mario - Wii

Mario draait door! Stap een totaal nieuwe dimensie binnen met Super Paper Mario voor de Wii. De populairste loodgieter ter wereld begint aan zijn derde Paper Mario-avontuur.

Meer details

Nieuw product

€ 9.95

✓ Op voorraad. Levering binnen 1-2 werkdagen.

- +

 
Meer informatie

Stap een totaal nieuwe dimensie binnen met Super Paper Mario voor de Wii. De populairste loodgieter ter wereld begint aan zijn derde Paper Mario-avontuur. Daarin werpt hij een totaal nieuw perspectief op de serie en schakelt hij de hulp in van oude vrienden - en vijanden - om een mysterieuze schurk uit een bizar parallel universum te verslaan. Help Mario om de kwaadaardige Count Bleck van zijn troon te stoten voordat hij een Chaos Heart creëert en zo de wereld vernietigt. Onderweg bestuur je niet alleen Mario, maar ook Luigi, Princess Peach en Bowser, nadat je ze weet te bevrijden uit hun gevangenschap.

Super Paper Mario presenteert een meeslepende mix van RPG- en platformelementen in een enorm uitgebreid avontuur. Het spel neemtje mee door acht oogverblindende omgevingen, waar je op elke hoek iets nieuws kunt ontdekken. Roep onderweg de hulp in van Pixl-maatjes en verkrijg zo speciale vaardigheden. Zo leer je bijvoorbeeld om de Wii-afstandsbediening op het scherm te richten en zo geheime informatie en verborgen voorwerpen te ontdekken!

- Leid Mario door een parallel universum door steeds tussen 2D en 3D te wisselen. Maak gebruik van de unieke vaardigheden van Luigi, Princess Peach en Bowser.

- Laat jezelf meeslepen door deknotsgekke verhaallijn en baan je een weg door acht knap ontworpen omgevingen. Bereid jezelf voor op bakken vol platformactie, op smaak gebracht met RPG-onderdelen.

- Gebruik de aanwijsmogelijkheden van de Wii-afstandsbediening om verborgen geheimen te ontdekken.

- Leer bijzondere vaardigheden en verzamel voorwerpen om ze later in je avontuur weer te gebruiken.

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out